Stichting Academie Voor Integrale Geneeswijzen Amsterdam

Afdrukken

Is Stichting Academie Voor Integrale Geneeswijzen Amsterdam incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stichting Academie Voor Integrale Geneeswijzen Amsterdam

Hartelijk welkom op de website van de Stichting Academie voor Integrale Geneeswijzen Amsterdam (SAIGA). Onder deze stichting vallen een aantal opleidingen: College voor osteopathische geneeskunde Sutherland Academie voor Mesologie Medische Basisopleiding (Propedeuse) Drie beroepsopleidingen in de complementaire geneeskunde. De Propedeuse is bedoeld als voorbereidend jaar op de beroepsopleidingen Osteopathie en Mesologie. Beide beroepen staan op HBO-niveau, hebben een eigen beroepsvereniging en beroepsregister. Verzekeringsmaatschappijen vergoeden een groot deel van de consulten in hun aanvullende pakketten. Beide opleidingen zijn gericht op het ‘anders kijken’ in de geneeskunde. Geneeskunde is een breed omvattend begrip, met verschillende visies en concepten. Anders kijken wil zeggen complementair zijn aan de reguliere geneeskunde, het vlak van de gezondheidszorg breed en compleet maken. Het zijn dus geen alternatieve therapieën toegepast op reguliere diagnoses. Beide beroepen behandelen geen ziekten, maar de zieke mens, als individu. Meer informatie: Osteopathie: www.college-sutherland.nl Mesologie: www.academie-mesologie.nl Propedeuse: www.medische-basis.nl

Is Stichting Academie Voor Integrale Geneeswijzen Amsterdam uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3723965]