Stichting De Ster

Afdrukken

Is Stichting De Ster incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Stichting De Ster

De STERK-formule bestaat uit meer dan alleen een kamp. Het volledige traject, bestaat uit  een intakegesprek met zowel ouder(s)/ verzorger(s) als het kind, het opstellen van een persoonlijk rapport van uw kind, de behandelweek (incl. ouderbijeenkomst, 16 sociale vaardigheidstrainingen en 6 mentormomenten) én passende nazorg (met ouder (s)/verzorger(s) en met het kind). De totale kosten voor dit traject bedragen € 795,-  Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten. U kunt contact opnemen met ons via: 020-4281230 of mailen naar info@stichtingdester.nl. Wij informeren u graag over de kosten en vergoedingsmogelijkheden. Heeft uw kind een PGB, dan kunt u onze zorg daarmee bekostigen.  Besluit één van beide partijen (u of één van onze medewerkers) dat uw kind na de intake toch niet mee gaat met ons op kamp, dan zijn er geen kosten verbonden aan de intake. De testresultaten van de intake zijn in dat geval tegen betaling opvraagbaar (de kosten voor deze rapportage bedragen € 150,00). hier inschrijven           vakantierooster

Is Stichting De Ster uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3772297]