Stichting Doe Maar Zo

Afdrukken

Is Stichting Doe Maar Zo incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: President Reitzlaan 2 , 5642 NV Eindhoven,

E-mail

Over Stichting Doe Maar Zo

Prikkelarme schoolagenda's, kalenders en dagritmesystemen voor leerlingen van basisschool en voortgezet onderwijs. Agenda's en kalenders zijn met en zonder pictogrammen leverbaar. Dagritmesystemen voor alle leeftijden. Stichting Doe Maar Zo! ontwikkelt hulpmiddelen voor scholieren die (zeer veel) moeite hebben met lezen en/of behoefte hebben aan structuur en prikkelarme materialen. Onze hulpmiddelen maakt het voor hen mogelijk om structuur aan te brengen in hun dagelijks leven. Stichting Doe Maar Zo! heeft geen winstoogmerk. Het bestuur en de vrijwilligers zetten zich zonder beloning en met zeer beperkte middelen in voor kinderen en volwassenen met ernstige taal- spraakproblemen (ESM), Taalontwikkelingsstoornissen (TOS) en/of autisme (ASS). Al onze producten zijn geschikt voor elk type onderwijs. Zo hebben we gebruikers die naar het speciaal onderwijs gaan (met name cluster 2, 3 en 4), maar ook kinderen en jongeren (met en zonder rugzakje) die het reguliere onderwijs volgen en bijvoorbeeld dyslexie, adhd, NLD of een aan autisme verwante stoornis hebben (ASS)

Is Stichting Doe Maar Zo in President Reitzlaan 2, Eindhoven 5642 NV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773202]