Stichting Welzijn 'Het Bolwerk'

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderschans 10 , 9101 PZ Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Stichting Welzijn 'Het Bolwerk'

Wij zijn de Stichting Welzijn ‘Het Bolwerk’. Ons motto is: ferbynt en beweecht minsken. Wij zijn altijd in de buurt. Onze Meitinkers luisteren naar u en zoeken met u naar oplossingen. Ze werken vanuit de gebiedsteams Dongeradeel en Dantumadiel. Onze Mienskipswurkers bieden actief ondersteuning bij het realiseren van ideeën en plannen in de dorpen en wijken. Ze adviseren en verbinden. Samen met u geven we invulling aan zorg en welzijn. We leggen verbindingen, we brengen mensen in beweging. Wij ondersteunen u met vragen over leefbaarheid en sociale samenhang in de wijken en dorpen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dokkum Fryslân

Is Stichting Welzijn 'Het Bolwerk' in Zuiderschans 10, Dokkum Fryslân 9101 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stichting diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Stichting per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820562]