Fries dorp krijgt online community op internet

Door: Stiens Online  12-06-2006
Trefwoorden: Nieuws, Promotie, Adverteren

Stiens Online zorgt voor promotie van het dorp Stiens

Sinds een week is Stiens Online van start. Stiens Online is een website waar het Friese dorp Stiens in centraal staat. Naast actualiteiten, algemene informatie en interactieve onderdelen als een forum, de mogelijkheid op nieuwsberichten te reageren en een poll wordt er ook grote aandacht geschonken aan de ondernemers in Stiens.

Want, zo ondervonden de makers van Stiens Online, het internet groeit. En het aantal ondernemers groeit ook.

Hoe kan een ondernemer zich onderscheiden? En hoe trekt een ondernemer bezoekers, en dus potentiële klanten via internet? Waarom is een website zo duur? Is het rendabel om een groot bedrag te investeren in een website?

Allemaal vragen waar menig ondernemer mee zit. De initiatiefnemers van Stiens Online, twee studenten Communication & Multimediadesign aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden hebben hier ook over nagedacht en kwamen met de oplossing in de vorm van Stiens Online. Een unicum voor een relatief klein dorp.

“Het is de bedoeling dat Stiens-Online uitgroeit tot de plek op internet waar bewoners, toeristen en andere belangstellenden informatie kunnen vinden over Stiens en haar faciliteiten. Door het gebruik van actuele foto's van Stiens en haar omgeving proberen wij de bezoekers een goed beeld te geven van Stiens.”, zo laten de makers weten.

”Het doel is om een community op te richten voor alle “Stienzers” maar ook voor andere belangstellenden. Met nieuws, actualiteiten, agenda, polls en een forum hoopt Stiens-Online uit te groeien tot dé ontmoetingsplaats op internet voor Stiens.”, aldus Stiens Online.

De aandacht van al deze bezoekers wordt ook gericht op de bedrijven die een eigen pagina hebben op Stiens Online. Een bedrijf wordt gepromoot onder alle doelgroepen. Zelfs al heeft een bedrijf een website op internet, dan nog biedt Stiens Online vele voordelen.

Door een eigen pagina worden de bedrijven deel van een grote community en zullen zich kunnen profileren onder een breed publiek. Doordat het mogelijk is een link te plaatsen naar uw eigen website zullen potentiële klanten u sneller weten te vinden.

Doordat Stiens Online is gemaakt volgens de standaarden die tegenwoordig gelden op internet, zal de website overal ter wereld en in elke browser te bezoeken zijn.

Dat de ontwikkeling niet stilstaat sinds de website online is gegaan bewijzen de aankomende onderdelen. Binnenkort is er de mogelijkheid tot het versturen van digitale ansichtkaarten en zullen er uitgebreide statistieken voor elke bedrijfspagina komen.

Trefwoorden: Actueel, Adverteren, Bedrijveninformatie, Nieuws, Promotie, Vernieuwend,

Contact Stiens Online

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share