Stop De Bezetting

Afdrukken

Is Stop De Bezetting incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Stop De Bezetting

De Stichting Stop de Bezetting streeft naar een rechtvaardige en duurzame vrede tussen Isra�l en de Palestijnen. Zij baseert zich daarvoor op de vele instrumenten van het internationale recht, waaronder laatstelijk de Adviserende Opinie over bestaand internationaal recht van het Internationale Gerechtshof van 9 juli 2004 aangaande 'Wettelijke gevolgen van de bouw van een muur in het Bezette Palestijnse Territorium'. Deze uitspraak instrueert Isra�l om de afscheidingsmuur op Palestijns grondgebied af te breken en de getroffen Palestijnen schadeloos te stellen

Andere diensten in de buurt van

Is Stop De Bezetting uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bouw diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3687236]