Talen Vastgoedonderhoud

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: It Gruthof 1 , 8754 GZ Makkum fr, Fryslân

E-mail

Over Talen Vastgoedonderhoud

Renoveren, onderhouden en verduurzamen van woningen en gebouwen in bewoonde staat blijft uitdagend werk. Wat zijn de mogelijkheden en welke (vernieuwende) oplossingen zijn er? Talen Vastgoedonderhoud* biedt hierop al meer dan 80 jaar het antwoord. Dit doen wij door vakmanschap met innovatie te combineren. Efficiënt voor corporaties en beheerders. Comfortabel voor bewoner en gebruiker.

Talen Vastgoedonderhoud is een van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen. Als ervaren professionals leveren wij op maat gesneden totaaloplossingen waarin de bewoner centraal staat. Wij komen met concrete oplossingen om bestaand vastgoed toekomstbestendig te maken en te houden. De gekozen oplossing zorgt voor betaalbaar wonen en is daarmee een duurzame investering voor u als opdrachtgever.

TALEN | VERANTWOORD VASTGOED
*Talen Vastgoedonderhoud is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2015 in de Bouw en Infrastructuur.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Talen Vastgoedonderhoud in It Gruthof 1, Makkum fr Fryslân 8754 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Makkum fr Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Makkum fr Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824707]