Talista Consultancy

Afdrukken

Is Talista Consultancy incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ir Menkolaan 15 , 3761 XJ SOEST,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Talista Consultancy

Talista Consultancy B.V. is een onderneming die is gespecialiseerd in ruimtelijke ordening en bestuursrecht. Talista Consultancy B.V. adviseert en begeleidt projectontwikkelaars, beleggers in onroerend goed, bouwondernemingen en particulieren bij de ontwikkeling van hun bouwplannen en bouwinitiatieven. Daarnaast worden met enige regelmaat opdrachten op het gebied van project- en interim-management uitgevoerd voor de gemeentelijke overheid. De combinatie van ervaring met werkzaamheden voor zowel private partijen als voor de overheid geeft Talista Consultancy B.V. een enorme meerwaarde bij de realisering van uw project. Talista Consultancy B.V. biedt maatwerk, werkt doelgericht, levert kwaliteit en snelheid, is in staat om lastige zaken vlot te trekken en gaat voor het best mogelijke resultaat

Is Talista Consultancy in Ir Menkolaan 15, SOEST 3761 XJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725804]