Tandkliniek Ike

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 83 , 9244 CM Beetsterzwaag, Fryslân

E-mail

Over Tandkliniek Ike

De tandartsen, de tandtechniekers en het team van Tandkliniek Ike bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk en ons tandtechnisch laboratorium zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beetsterzwaag Fryslân

Is Tandkliniek Ike in Hoofdstraat 83, Beetsterzwaag Fryslân 9244 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beetsterzwaag Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beetsterzwaag Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817060]