Tandprothetische Praktijk Van den Berg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Kolken 57 , 9201 BV Drachten, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandprothetische Praktijk Van den Berg

Tandprothetische Praktijk van den Berg, de Kolken en TPP Steenwijk.

Sinds 1998 zijn wij gevestigd in Emmeloord. In 2001 hebben wij een vestiging geopend in Heerenveen, in Augustus 2008 in Drachten en sinds April 2013 zijn wij te vinden in Steenwijk.

Wij zijn reeds jaren het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en voor uw implantaten. Bij ons vindt u alle zorg voor uw kunstgebit onder een dak.

Op alle vestigingen hebben wij een jong, enthousiast en vakkundig team werken die u graag van dienst willen zijn. Wij zijn een erkend specialist en declareren rechtstreeks naar de meeste zorgverzekeraars. Loopt u gerust eens binnen voor informatie!

Hille en Rieky van den Berg

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drachten Fryslân

Is Tandprothetische Praktijk Van den Berg in De Kolken 57, Drachten Fryslân 9201 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827227]