Tasty Tiffin

Afdrukken

Is Tasty Tiffin incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Tasty Tiffin

Goed nieuws voor Picknick lovers en creatieve lunch liefhebbers: De echte Indiase lunchbox (tiffin), bekend van de gelijknamige film, nu ook verkrijgbaar in Nederland! Tiffins zijn gemaakt van roestvrijstaal, ze zijn afwasmachine en diepvries proof en worden in India al sinds 1880 gebruikt. Sluit je aan bij de Tiffin revolutie: een groeiende groep mensen die hun lunch meenemen naar het werk en in het park picknicken op een hippe en milieuvriendelijke manier. Laat ze vullen bij je favoriete toko met een lekkere afhaalmaaltijd. Met deze mooie, glimmende lunchbakjes mag je gezien worden. Geen afval, maar wel goede sier! Wat neem jij mee in je tiffin? Vul je Tiffin met havermout en fruit of quinoasalade en nootjes voor de lunch op je werk. Verras je vrienden met een lekkere pasta, mozzarella salade en vers fruit tijdens die gezellige picknick in het park. Of breng een lekker soepje naar je zieke buurvrouw. Het kan allemaal! Het woord tiffin komt uit het Engelse Indiase woord

Is Tasty Tiffin uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3700648]