Taxi Richard Jaasma Sneek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Walstro 1 , 8607 EN Sneek, Fryslân

E-mail

Over Taxi Richard Jaasma Sneek

Taxi Richard Sneek is al meer dan een aantal jaren(10) een begrip in Sneek en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met taxivervoer in de breedste zin van het woord.

Vanwege de kleinschaligheid van onze taxionderneming, kunnen wij u ten allen tijde een optimale kwaliteit van dienstverlening garanderen.

Taxi Richard Sneek is een professioneel taxi bedrijf met zeer behulpzame chauffeurs en helpen u graag daar waar nodig is. We beschikken over nette, schone en nieuwe auto’s.

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het vervoeren van passagiers naar Schiphol (en vice versa) en contract vervoer. Voor deze diensten hanteren wij zeer voordelige tarieven.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Taxi Richard Jaasma Sneek in Walstro 1, Sneek Fryslân 8607 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sneek Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sneek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825673]