Taxicentrale Van Der Bles

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Suderseewei 11 , 8754 GK Makkum, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Taxicentrale Van Der Bles

Taxi van der Bles biedt al meer dan 30 jaar veilig en comfortabel taxi-en rolstoelvervoer in Sneek, Bolsward, Makkum, Workum en wijde omgeving.
U kunt bij ons terecht voor o.a. Particulier Taxivervoer, Groepsvervoer, Zittend Ziekenvervoer, Rolstoelvervoer, WMO-vervoer, Schipholvervoer. Ook verzorgen wij contractvervoer voor o.a.
deelnemers van Dagverzorgingsprojecten, ouderen en zieken, leerlingen van scholen en instellingen etc.

Wij volgen de ontwikkelingen in de taxibranche op de voet en staan voor veilig en comfortabel vervoer.

WMO-vervoersvergoeding.
In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kunnen ouderen, personen met een beperking, chronische psychologische problemen of psycho-sociale problemen, een vervoersvergoeding aanvragen bij het WMO-loket van de gemeente Sud West Fryslan.
Wanneer men hiervoor in aanmerking komt, krijgt men een aantal te besteden kilometers per jaar toegewezen, die men kan benutten voor taxiritten in het kader van de sociale contacten. Men mag reizen binnen een straal van 25 kilometer, gemeten vanaf de eigen woonplaats.
Bij het aanvragen van een rit vermeldt de klant dat hij/zij gebruik maakt van de WMO-vervoersregeling en geeft naast het ophaaladres en de bestemming, tevens op met hoeveel personen men reist, of men een rollator of opvouwbare rolstoel mee neemt óf dat men vervoerd wil worden met de rolstoelbus (rolstoelgebonden klanten).

WMO-ritten kunnen betaald worden d.m.v. een machtiging tot automatische afschrijving. Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar via ons kantoor.

DRA/BlesVervoersPas
Wanneer u niet in aanmerking komt voor een WMO-vervoersvergoeding, kunt u onze DRA/BlesvervoersPas aanvragen, tegen eenmalige administratiekosten van € 5,00.
Met deze pas kunt u met flinke korting reizen. U betaalt per zone van 5 km.

Ritten met de DRA/BlesVervoersPas kunnen ook betaald worden d.m.v. een machtiging tot automatische afschrijving.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Taxicentrale-Van-der-Bles-468388953180089/
Twitter: https://twitter.com/TaxivanderBles

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Taxicentrale Van Der Bles in Suderseewei 11, Makkum Fryslân 8754 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Makkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Makkum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3719868]