Technify

Afdrukken

Is Technify incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ettensebaan 43 , 4813 AH BREDA,

E-mail

Over Technify

Voor een goede realtie zoek ik een Service Monteur / Engineer die toe is aan een nieuwe stap.Voor het onderhoud en ombouw van diverse soorten equipment en vessels zoekt de opdrachtgever een Internationaal geörrienteerde medewerker die op operationeel vlak zaken kan oplossen op locatie. Je bent de spil tussen engineering en techniek, je communiceert met je interne klant (HWTK) wat je gaat doen en vraagt zijn hulp wanneer het moet. Projecten bestaan uit onderhoud, reparatie, aanpassingen, overhauls/revisie etc. Afhankelijk van het project ga je alleen of met een team. Je kan zelfstandig werken maar houdt van open communicatie met je team en de klant, maakt goede beoordeling van het werk en geeft goede feedback over de status en zorgt voor goede verslaglegging van het project. Doorvoeren van aanpassingen in het systeem

Is Technify in Ettensebaan 43, BREDA 4813 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735976]