Tegel Outlet Joure

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marconiweg 7 , 8501 XM Joure, Fryslân

E-mail

Over Tegel Outlet Joure

Tegel Outlet Joure, Tegel Outlet Schagen, Tegel Outlet Haarlemmermeer en Tegel Outlet Purmerend zijn winkels in wandtegels, vloertegels, lijm, voeg, gereedschap en sanitair (douchedrains, wc combinaties en douchecabines), op zich niets bijzonders. Wij zijn een Outlet die de naam qua prijs eer aan doen, wij leveren u de beste producten tegen een uitstekende prijs. Outlet zoals Outlet bedoeld is!

Wij hebben warme contacten met diverse grote leveranciers/fabrikanten in Nederland, maar ook in Europa en ver daarbuiten. Wij zijn dagelijks op zoek naar actuele partijen tegels die qua prijs en uitstraling bij onze Outlet passen. Uit deze partijen selecteren wij het beste van het beste om op basis van kwaliteit en assortiment, u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De prijs is uiteraard een belangrijke schakel in onze opzet, wij hebben er daarom voor gekozen deze partijen op een no-nonsense manier aan te bieden. wij hebben de ideale locatie gevonden om onze collectie te presenteren op de Marconiweg 7 te Joure, de Fok 9 te Schagen, de Paxlaan 10 te Hoofddorp en de Flevostraat 66B (oude Landrover Knook) te Purmerend, deze locaties zijn uitstekend te bereiken en bieden een ideale mogelijkheid om te laden en te lossen vanwege de ruime terreinen.

We hebben er voor gekozen om de prijzen zo laag mogelijk te houden en hierdoor de omloopsnelheid te verhogen, zo kunnen we veel voor weinig aanbieden.Tegel Outlet Joure, Tegel Outlet Schagen, Tegel Outlet Haarlemmermeer en Tegel Outlet Purmerend zijn de goedkoopste aanbieders van Nederland. Profiteer mee van onze visie, en breng een bezoek aan Tegel Outlet Joure, Schagen, Haarlemmermeer en/of Purmerend. De koffie staat altijd voor u klaar! (of Cappuccino, Wiener Melange, Espresso, Chocolademelk en/of Thee).

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/tegeloutletjoure/

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tegel Outlet Joure in Marconiweg 7, Joure Fryslân 8501 XM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Joure Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Joure Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818436]