Telezaken

Afdrukken

Is Telezaken incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Telezaken

Zoekt u voordelige telefonie? Zoek dan niet verder en laat u verrassen door onze service en dienstverlening. Onze medewerkers helpen u graag verder en doen altijd een beter voorstel als dat u al heeft. We zijn gespecialiseerd in communicatie oplossingen met alle bijbehorende diensten en faciliteiten en helpen u graag verder. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, één of meerdere werkplekken en/of vestigingen, Telezaken maakt uw bedrijf bereikbaar zowel Nationaal als Internationaal. Wat u van ons kunt verwachten is een optimale service en dienstverlening. Daarnaast maken we gebruik van het grootste en meest betrouwbare telecom platform en netwerk in Nederland met een aantoonbare 99,99% bereikbaarheid. Dit maakt Telezaken een betrouwbare partner op de markt waar u op kunt bouwen

Is Telezaken uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3792006]