Texim Europe BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elektrostraat 17 , 7483 PG Haaksbergen, Overijssel

E-mail

Over Texim Europe BV

Na de oprichting in 1962 heeft Texim Europe veel ervaring opgedaan in de distributie van elektronica componenten en systemen en is nu vertegenwoordigd in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en Scandinavië. Texim Europe richt zich op de Solutions Areas: Display & Touch, Embedded Computing, Wireless Communication, Power Supplies, Batteries, Passive, Timing, Connectivity en Switching.

Texim Europe is snel uitgegroeid tot de betrouwbare partner voor klanten die elektronische applicaties ontwikkelen en produceren. Samen met onze leveranciers bieden wij complete oplossingen voor klantapplicaties waarbij wij gebruik maken van een gevarieerd en breed assortiment high-end en standaard componenten. Tijdens de gehele ontwikkeling van een product kunt u gebruik maken van onze lokale, specialistische ondersteuning en advisering. Bij ons staat de oplossing centraal!

Naast onze productkennis bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van supply chain oplossingen.

Texim Europe is een werkmaatschappij van de beursgenoteerde TKH Group, een euro 1,2 miljard Nederlandse naamloze vennootschap met een specialisatie in de ontwikkeling en levering van systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Texim.Europe/

Categorieën: Electronic Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Overijssel

Is Texim Europe BV in Elektrostraat 17, Overijssel 7483 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Overijssel, 7483 PG, Nederland

 • Nearchus

  Bitse 3 Assen Drenthe 9406 EG

 • R.a.g. Assen

  Winkler Prinsstraat 10 Assen Drenthe 9403 AZ

 • Nabeko

  Spieringstraat 6 Assen Drenthe 9408 GC

 • Klok Beheer

  Blokmakerstraat 2 Assen Drenthe 9403 VD

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3726333]