Tfc De Elsegge

Afdrukken

Is Tfc De Elsegge incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fabrieksstraat 4 , 7875 AL Exloo,

E-mail

Over Tfc De Elsegge

TFC de Elsegge, de Toer Fiets Club van Borger en omgeving. Toer Fiets Club De Elsegge organiseert verschillende evenementen, zoals de traditionele Elseggetocht die ieder jaar op Hemelvaartsdag wordt gehouden. In de zomer wordt een fietsdriedaagse georganiseerd in samenwerking met de Hartstichting, afdeling Borger. 's-Winters is het de tijd voor de veldtoertochten. In de novembermaand wordt de De Elsegge ATB tocht verreden in de boswachterij Gieten en als toetje volgt in februari de Hondsrugtocht die wordt uitgezet in boswachterij Exloo

Andere diensten in de buurt van Exloo

Is Tfc De Elsegge in Fabrieksstraat 4, Exloo 7875 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fietsen diensten in Exloo beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Exloo Fietsen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3727224]