The Fairladies

Afdrukken

Is The Fairladies incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grote Kerstraat 19 , 1135 BC EDAM,

E-mail - Geen ingevoerd

Over The Fairladies

YOGA MAT BAG ~ India Elke Yoga Mat Bag is handgemaakt door Indiase vrouwen en is op een duurzame manier gemaakt. Missie van dit project is om vrouwen via werk aan te moedigen en toewijding aan hun succes op de lange termijn. The Fairladies doet dit door middel van goede salarissen en voortdurende training en ontwikkeling. Doel is financiële onafhankelijkheid en zelfredzaamheid voor de vrouwen in India. Het Leuke deel? Elke tas is uniek en is geïnspireerd door ambachtelijke kleden uit Maharahtra (India). De vrouwen maken een eigen interpretatie van vormen en gebruiken traditionele ambachten zoals handgestikte delen. Elke tas is uniek, trendy en zo ongelooflijk cool. Je steunt hierbij ook nog de vrouwen uit het Yoga Mat Bag project. Looking Good,Feel Good! Let's share happiness ♥

Is The Fairladies in Grote Kerstraat 19, EDAM 1135 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3781622]