The Happy Housewife

Afdrukken

Is The Happy Housewife incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterpoort 13 , 4421 SN Kapelle,

E-mail

Over The Happy Housewife

Meisje, vrouw, moeder,ondernemer, thuismanager, kokkin, budgetplanner... Iedere vrouw is veel van deze dingen tegelijkertijd. Ik ben een van die vrouwen die AL die dingen, en nog veel meer, tegelijkertijd is. Mijn naam is Linda en in 1981 heb ik het levenslicht mogen zien. In 1999, vorige eeuw klinkt ook wel leuk , leerde ik mijn huidige man kennen. In 2005 werd onze oudste zoon geboren en in 2007 kreeg hij een zusje waarna in 2009 ons gezin werd uitgebreid met nog een dochter en we in 2010 werden verrast met nog een prachtige zoon. Het is dus volle bak. In ons gezin in het altijd druk, een grote janboel en ongelofelijk gezellig. En het vergt af en toe ook enige planning. (En plannen bestaan enkel om in de soep te lopen, maar gelukkig houden we van soep ) Twee jaar geleden begon ik met het blog Enchanting Beauty. Dit blog wat zoals de naam al doet vermoeden voornamelijk gericht op beauty en gekoppeld aan ons bedrijf. Omdat mijn wereld uit veel meer bestaat [...]

Is The Happy Housewife in Kloosterpoort 13, Kapelle 4421 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701121]