window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":26,"ttGuid":"D9336EC9751C7594","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 12" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Grenzeloos plannen

Door: Timocom Soft- Und Hardware Gmbh  09-03-2009
Trefwoorden: Transport, Vervoer, Logistiek

Voor veel transportondernemers is het toepassen van doelmatige planningtools een absolute must geworden. Dure lege ritten of vrachtoverschotten betekenen op den duur het einde van elke expediteur. Met haar vracht- en laadruimtebeurs TimoCom TRUCK & CARGO® biedt TimoCom de onder zware concurrentiedruk gebukt gaande transportbranche al geruime tijd de mogelijkheid, hun capaciteiten optimaal te benutten en gelijktijdig zinloze lege ritten te voorkomen! Klassieke dilemma’s zoals „Ik heb een truck, maar geen lading“ of „Ik heb een lading, maar geen truck“, behoren sindsdien voorgoed tot het verleden.

Timcom presenteert haar vracht- en laadruimtebeurs op alle belangrijke transportbeurzen in Europa. Dit jaar bijvoorbeeld nog op de SITL in Parijs, de SIL in Barcelona en de Transport und Logistic in München. Op haar beursstand biedt TimoCom alle geïnteresseerde beursbezoekers altijd de mogelijkheid, uitvoerig met TimoCom TRUCK & CARGO® kennis te maken. Hiervoor zijn meerdere PC-werkplekken ingericht, waar belangstellenden zich onder leiding van TimoCom-consulenten live met alle finesses van het programma vertrouwd kunnen maken. Bovendien kunnen ter plekke ook meteen de modaliteiten voor een in Timocom’s servicepakket inbegrepen vierweekse gratis test worden besproken. Gedurende deze vrijblijvende testfase kan het complete programma met alle extras, zoals bijvoorbeeld het kwaliteitsgekeurde transportregister TC Profile® of de geïntegreerde routeplanner TC eMap®, realtime worden gebruikt.

Inmiddels is TimoCom uit het transport- en distributiegebeuren niet meer weg te denken. TimoCom TRUCK & CARGO® biedt transportondernemers dagelijks toegang tot 230.000 brandactuele en op kwaliteit gecontroleerde vracht- en truckaanbiedingen uit heel Europa. Snel, efficiënt en tegen een overzichtelijke flatrate van slechts 119,90 € per maand! Tegen de achtergrond van de actuele kritische marktsituatie, de globalisering en de sterke groei van het verkeersaanbod wordt toepassing van moderne transporttechnologieën steeds belangrijker. Vandaar dat TimoCom de toekomst zelfbewust en vol vertrouwen tegemoet ziet. Omdat nieuwe informatiesystemen zoals bijv. vrachtbeurzen helpen de verkeersstroom beter te regelen, leveren ze een belangrijke bijdrage aan de optimalisatie van het wegverkeer! Te verwachten, dat dergelijke systemen het transportverkeer in de toekomst in belangrijke mate mee gaan bepalen, met positieve neveneffecten voor alle partijen – conomie, mens en milieu!


Verdere informatie over TimoCom vindt u onder www.timocom.nl. Hier kunt u tevens TimoCom TRUCK & CARGO® downloaden.

Trefwoorden: Logistiek, Transport, Transportbeurs, Transportopdrachten, Vervoer, Vracht, Vrachtaanbiedingen, Vrachtbeurs, Vrachten, Vrachtenbeurs, Vrachtuitwisseling,

Contact Timocom Soft- Und Hardware Gmbh

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share