TimoCom een vaste onderdeel van de business strategie van Geodis

TimoCom een vaste onderdeel van de business strategie van Geodis van Timocom Soft- Und Hardware Gmbh

Door: Timocom Soft- Und Hardware Gmbh  10-05-2011
Trefwoorden: Transport, Vervoer, Logistiek

Persinformatie

Coöperatie resulteert in tienduizenden extra vrachtaanbiedingen

Parijs/Düsseldorf 11-05-2011 Wie tot de grootste logistieke dienstverleners in Europa behoort, moet iets verzinnen om efficiënt grensoverschrijdend te kunnen opereren. Dat heeft de Franse Geodis Group dan ook gedaan en is tot de juiste uitkomst gekomen: TimoCom Soft- und Hardware GmbH, provider van Europa's marktleidende vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo en het aanbestedingsplatform TC eBid, ondersteunt Geodis' voortaan zowel internationaal als ook in Frankrijk nationaal.

Begin dit jaar zijn de samenwerkingsovereenkomsten tussen Geodis en TimoCom ondertekend. Vervolgens ging alles heel snel: Al in de eerste maand plaatste Geodis ruim 33.000 vrachtaanbiedingen op TC Truck&Cargo. Daardoor stonden TimoCom-klanten dagelijks meer dan 1000 vrachten extra ter beschikking – en het worden er iedere dag meer. Uiteraard profiteert ook Geodis zelf van de samenwerking, want alleen bij TimoCom komt de logistieke dienstverlener in contact met meer dan 85.000 gebruikers in 44 Europese landen. En dat is precies waar het de Parijse onderneming  om te doen is, want met behulp van TimoCom wil de Geodis Group haar Europese expansiekoers consequent voortzetten.


De service is top


Doorslaggevend voor Geodis' keuze voor TimoCom waren naast de uitstekende reputatie van de transportbeurs ook de internationale oriëntering en de speciaal ingerichte programma-interface TC Connect.
Daarmee is de gehele Geodis Group in heel Europa op TC Truck&Cargo aangesloten. Dat voorkomt transmissiefouten en levert een flinke tijdsbesparing op, omdat de aanbiedingen slechts in één systeem ingevoerd en vervolgens automatisch overgedragen worden.
Christophe Gaultier, Geodis Direction Production & Qualité, onderstreept het strategische belang dat zijn onderneming aan de samenwerking met TimoCom toekent: Met het oog op haar krachtige internationale ontwikkeling wil Geodis haar filialen - door samenwerking met TimoCom - een breder spectrum aan toeleveranciers aanbieden. Door TimoCom als interface te introduceren, bieden wij onze gebruikers de mogelijkheid, hun productiviteit te verbeteren en zich verder te ontwikkelen. Het is heel belangrijk met dienstverleners te werken die een hoge kwaliteit bieden en met een vrachtbeurs, die de vervoerders zorgvuldig selecteert.

Al gauw wordt duidelijk: Of het nu gaat om veiligheidsaspecten of service, nationale of internationale routes – TimoCom is de juiste partner wanneer het erom gaat, businesspotentieel optimaal te benutten.

Meer informatie over TimoCom en Geodis vindt u tevens op en/of www.geodis.com.

Trefwoorden: Aanbesteding, Aanbestedingsplatform, Bedrijfswagen, Expressservice, Kep, Koerier, Laadruimte, Logistiek, Logistiekketen, Transport, Transport En Logistiek, Transportbeurs, Transportopdrachten, Vervoer, Voertuiguitwisseling, Vracht, Vrachtaanbiedingen, Vrachtbeurs, Vrachten, Vrachtenbeurs, Vrachtuitwisseling,

Contact Timocom Soft- Und Hardware Gmbh

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Timocom Soft- Und Hardware Gmbh

12-08-2011

Vrachtbeursprovider breidt on-the-road service „TimoCom to go“ verder uit

  TimoCom voert aanbiedingen nu ook telefonisch in Vrachtbeursprovider breidt on-the-road service „TimoCom to go“ verder uit Düsseldorf, 01-08-2011. Na


25-07-2011

Dachser continueert succesvolle samenwerking met TimoCom

  Over TimoCom TimoCom Soft- und Hardware GmbH werd opgericht in 1997 en positioneert zich als IT-dienstverlener voor de gehele transportsector. In slechts enkele jaren is TimoCom uitgegroeid van een starter tot een gevestigde middelgrote onderneming. Met een omvangrijk team van internationale medewerkers exploiteert TimoCom twee Europese aanbestedingsplatformen: TC Truck&Cargo , de marktleider onder de vracht- en laadruimtebeurzen en TC eBid , het online-platform voor transport-aanb


Lezers van de uitgeverij ETM kiezen TimoCom tot het „Beste merk“ 2011! van Timocom Soft- Und Hardware Gmbh thumbnail
07-06-2011

Lezers van de uitgeverij ETM kiezen TimoCom tot het „Beste merk“ 2011!

  De Award erkent de inzet op het gebied van de ontwikkeling van producten en diensten die het dagelijkse werk