Timotheüs

Afdrukken

Is Timotheüs incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 3881 LW Putten,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Timotheüs

In haar vijftig jarige bestaan heeft Opwekking zich ontwikkeld tot een interkerkelijke stichting die zich actief bezighoudt met het verkondigen van het evangelie en het toerusten van christenen uit alle denominaties en kerkelijke stromingen. Daarbij baseert zij zich op onderstaande tekst uit de Bijbel, het onfeilbaar Woord van God, die tevens de missie van de organisatie is:
‘Maakt al de volken tot mijn discipelen …en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb’
(Matteüs 28:19)
Door middel van het uitgeven van lectuur, liederen, het organiseren van conferenties en het ondersteunen van projecten wordt aan deze doelstelling handen en voeten gegeven. Wie kent niet de jaarlijkse pinksterconferentie die door zo'n 60.000 mensen bezocht wordt? Of de Opwekkingsliederen die in de meest uiteenlopende kerkelijke kringen geliefd zijn? Daarnaast denkt en werkt Opwekking actief mee binnen samenwerkingsverbanden met andere organisaties.
Met dat éne doel: Samen Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus

Is Timotheüs in Putten 3881 LW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lied diensten in Putten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Putten Lied per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3674746]