Todeboon

Afdrukken

Is Todeboon incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cor van Weelehof 7 , 1087 GL Amsterdam,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Todeboon

Voor Stadsdeel Oud-West bouwde todeBoon, samen met Lepelle, een culturele database van het stadsdeel met de naam Knoop Oud-West. Waarbij KNOOP stond voor: Kunst Netwerk Oud-west Ontwikkelt Plannen. Met die kunstplanner konden kunstenaars, bewoners en culturele instellingen samen aan een bloeiend cultureel leven in het stadsdeel werken. In de database stonden ruim 2.000 kunstenaars en 400 kleine en grote culturele organisaties vermeld. Bezoekers van de site konden in een oogopslag in de cultuuragenda en het culturele nieuws alle theaters, alle beeldhouwers, alle festivals of alle expositieruimtes in het stadsdeel op het scherm krijgen. Compleet met contactpersoon. Op de website van het project Knoop Oud-West kon je een account aanmaken en: Bij de lancering van www.knoopoudwest.nl Kunstenaars zoeken om mee samen te werken aan een project. E-mail nieuwsbrieven sturen aan een paar duizend bewoners in het stadsdeel Een brief samenvoegen met het adressenbestand of een

Is Todeboon in Cor van Weelehof 7, Amsterdam 1087 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739152]