Tomingroep

Afdrukken

Is Tomingroep incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Franciscusweg 12 , 1216 SK Hilversum,

E-mail

Over Tomingroep

In het kader van de uitvoering van de wet sociale werkvoorziening blijvend beperkt geschikte personen, voor wie in verband met verminderde validiteit geen passend werk in het normale bedrijfsleven beschikbaar is, aangepaste arbeid te verschaffen en voorts om tijdelijk beperkt geschikte personen eveneens aangepaste arbeid te verschaffen alsmede in het kader van de uitvoering van andere regelingen met betrekking tot gesubsidieerde arbeid, met het oogmerk hen gedurende een overgangsperiode te revalideren opdat zij weer in het normale arbeidsproces kunnen worden ingedeeld het oprichten en exploiteren van daartoe geeigende fabrieken, werkplaatsen en dienstverlenende instellingen

Kaart

Is Tomingroep in Franciscusweg 12, Hilversum 1216 SK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739302]