Toverwoud

Afdrukken

Is Toverwoud incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindelaan 13 , 2267 BJ Leidschendam,

E-mail

Over Toverwoud

Bent u op zoek naar goede bijles/remedial teaching dan bent u hier op het goede adres. Samen met u proberen we uw zoon of dochter zo goed mogelijk te helpen. Remedial Teaching is extra hulp voor kinderen, die vastgelopen zijn in het, in dit geval basisonderwijs. Dit kan zijn, doordat het kind een achterstand heeft opgelopen op school, door b.v. ziekte, of door een leerstoornis (dyslexie, dysorthografie etc.). Of misschien juist is gestrand in het onderwijs omdat hij/zij te weinig uitdaging gehad heeft op school. Het is de bedoeling, dat het kind, met steun en de samenwerking van de Remedial Teacher en de ouders, zo snel mogelijk zelf verder kan in het onderwijs. Als u besloten heeft uw kind voor extra hulp op te geven dan starten we met een intakegesprek, om te kijken of ik uw kind voldoende kan helpen en of u zich daarin kunt vinden. Het intakegesprek zal ongeveer een half uur tot een uur duren. ik ben genoodzaakt me te houden aan de tarieven van de Landelijke Beroepsvereniging, waar ik lid van ben maar u kunt ook gebruik maken van de strippenkaart. Bij mij staat het belang van het kind voorop. Het is de bedoeling, dat wij er gezamenlijk bij u zoon of dochter het maximale aan mogelijkheden uit te halen. Ik maak tijdens de sessies veel gebruik van computerprogramma's. De ouders krijgen tips mee naar huis om hun kind te ondersteunen. Verder ben ik Master NLP coach en heb ik de mogelijkheid om u te ondersteunen en te motiveren uw droom te bereiken of te coachen bij faalangst of fobieën. Mariëlle van Woudenberg

Kaart

Andere diensten in de buurt van Leidschendam

Is Toverwoud in Lindelaan 13, Leidschendam 2267 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Education diensten in Leidschendam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leidschendam Education per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737320]