trans-o-flex vestigt zich in Nederland

Door: Trans-o-flex Nederland  05-09-2006

Joint De samenwerking met drie Nederlandse logistieke managers verstevigen het internationale netwerk van de Europese express organisatie.

Weinheim, 5 september 2006 – Met onmiddellijke ingang is de trans-o-flex Groep actief op de Nederlandse markt via zijn nieuwste joint venture partner, trans-o-flex Nederland B.V. De Duitse combivracht dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van “gevoelige goederen”, heeft de onderneming opgericht met Marc van Stokrom, Pieter Mäkel en Hank Meeuwsen, drie Nederlandse logistieke managers. Alle drie hebben jarenlange ervaring in de Nederlandse transport branche. Marc van Stokrom is aandeelhouder en Algemeen Directeur van trans-o-flex Nederland. Pieter Mäkel en Hank Meeuwsen, welke elk een zelfde aandeel hebben als Van Stokrom in de Nederlandse organisatie, zijn verantwoordelijk voor respectievelijk Verkoop / Financiën en Operations / IT.

“Wij zijn van het succes en de potentie van het trans-o-flex netwerk in Nederland overtuigd en deze deelneming geeft ons een meer directe betrokkenheid in het proces. Het is hierom dat wij voor deze samenwerking hebben gekozen als nieuwe partner in EURODIS GmbH, ons Europese netwerk,” zegt Marc Hackländer, Algemeen Directeur van EURODIS GmbH. “Ons management trio, met hun degelijke en ruime ervaring, zijn een garantie om in Holland dezelfde hoge kwaliteit standaards te waarborgen als onze relaties in Duitsland gewend zijn van trans-o-flex.”

De Nederlandse organisatie heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht en werkt vanuit zes vestigingen binnen Nederland