Transport Online

Afdrukken

Is Transport Online incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Limburg Stirumstraat 250 , 7901 AW Hoogeveen,

E-mail

Over Transport Online

NIJMEGEN - Zware vrachtwagens mogen vanaf 30 september niet meer over de Waalbrug rijden. Dit is een voorzorgsmaatregel na onderzoek van Rijkswaterstaat waaruit bleek dat het betonnen wegdek niet meer aan de eisen voldoet. Het is nog niet zo slecht met de brug gesteld dat er directe veiligheidsproblemen zijn, maar dat wil de gemeente Nijmegen liever voorkomen. Daarom mogen vrachtwagens niet meer over de brug rijden totdat de brug is verstevigd. Voertuigen met een aslast van meer dan negen ton of een totaalgewicht van meer dan veertig ton. Volgens Rijkswaterstaat rijden ongeveer 40.000 voertuigen over de brug. Zo'n één á twee procent daarvan valt in de categorie zware vrachtwagens en moet een andere route nemen. Bussen en hulpdiensten vallen nog binnen de grenzen en mogen dus nog gebruik maken van de brug. Het verkeer dat moet omrijden wordt netjes begeleid door de gemeente Nijmegen. Mogelijke alternatieven zijn de brug de Oversteek en de A50-A73. De gemeente maakt van de gelegenheid gebruik om te kijken wat het gebruik van alternatieve routes betekent voor de doorstroom van het verkeer

Andere diensten in de buurt van Hoogeveen

Is Transport Online in Van Limburg Stirumstraat 250, Hoogeveen 7901 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Transport diensten in Hoogeveen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Transport per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3747404]