Tribuspro

Afdrukken

Is Tribuspro incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cortgene 125 , 2951 EC Alblasserdam,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tribuspro

Tribus pro is een onderneming in Alblasserdam met coaching voor jeugdigen die problemen ondervinden, leerkrachten die dit in de praktijk tegenkomen en ouders/verzorgers die informatie willen over de opvoeding. Tribus pro doet dit om te voorkomen dat jongeren uitvallen in het onderwijs. Daarnaast is Tribus pro er om de jongeren die uit zijn gevallen in het onderwijs gepaste begeleiding te bieden. Wij versterken de competenties van jongeren waardoor we de kansen van kinderen en jongeren vergroten en zij volwaardig kunnen participeren in de maatschappij. Wat Tribus pro onderscheidt van andere organisaties is het zorgvuldig aanbieden van maatwerk. Dit betekent dat wij ons aanbod laten aansluiten op uw vraag. Door samen te werken met andere organisaties kunnen wij veelzijdige begeleiding bieden. Zonder afspraak kunt u altijd even binnenlopen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ons kantoor is gevestigd op Cortgene 125, 2951 EC Alblasserdam. U kunt zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief met actueel nieuws, tips en speciale artikelen van Tribus pro

Andere diensten in de buurt van Alblasserdam

Is Tribuspro in Cortgene 125, Alblasserdam 2951 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ontspanning diensten in Alblasserdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alblasserdam Ontspanning per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754195]