Tsjerk Hiddes Parkeeraccommodaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waddenpromenade 3 2 , 8861 NT Harlingen, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tsjerk Hiddes Parkeeraccommodaties

Voor een Veilig & Vertrouwde Vakantie. Want een vakantie moet zorgeloos verlopen. Belangrijk is dan ook dat u de auto veilig achter kunt laten in Harlingen. Bij de parkeeraccommodaties "Tsjerk Hiddes" kunt u met een gerust hart uw auto parkeren. Met dag en nacht bewaking kunt u vertrouwd de overtocht naar de waddeneilanden maken.

Dankzij ons vervoer van en naar de terminal Terschelling/Vlieland behoeft u niet eerst op de kade te lossen of te laden u kunt simpelweg met onze eigen vervoersdienst met uw bagage comfortabel naar de boten.

Dus geen gezeul en gesleep maar u begint lekker ontspannen aan uw verdiende vakantie. En uw auto staat veilig geparkeerd. Met een rustig gevoel "naar het eiland"!!!!

Wij zijn u graag van dienst...

Openingstijden

Ma
-
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Parking

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tsjerk Hiddes Parkeeraccommodaties in Waddenpromenade 3 2, Harlingen Fryslân 8861 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harlingen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harlingen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819345]