Twelve O'clock

Afdrukken

Is Twelve O'clock incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Twelve O'clock

twelve o'clock is gespecialiseerd in het ontwikkelen van animatie, infographics, film- en videoproducties, virals, commercials, videoportret. Van concept tot oplevering. Of het nu gaat om een nieuwe dienst, idee of product te introduceren en te promoten, een doelgroep naar een evenement te krijgen of uitleggen waarom een reorganisatie gaat plaatsvinden. Wij helpen het verhaal zó te vertellen dat het aanspreekt, op een creatieve en verrassend manier. De kracht van animatie en video is dat informatie effectief overgebracht kan worden in een relatief korte tijd. De combinatie van tekst, beeld en geluid maakt het mogelijk om veel of complexe informatie in korte tijd begrijpelijk te maken en te laten onthouden. Communicatie in een nieuwe dimensie

Is Twelve O'clock uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754486]