Twight Gym

Afdrukken

Is Twight Gym incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Loswal 34 , 1217 TG Hilversum,

E-mail

Over Twight Gym

Martial art school Twight gym Noëll Twight werd in 1974 geboren. Opgegroeid in Utrecht, Amsterdam en vervolgens vertrokken naar het Gooi. Heel zijn leven staat al van jongs af aan in het teken van sport en met name vechtsport. Op zijn 16e begon hij met boksen bij Boksschool Albert Kuijp onder begeleiding van Peter van Raamsdonk en Romeo Kensmil. Vervolgens is hij verder gegaan in het Kick- en Thaiboxen bij Mejiro Gym in Amsterdam onder leiding van Andre Mannaart waar hij heeft getraind met oa. Remy Bonjaski, Peter Aarts, Rob Kaaman en Rodney Glunder. Na jaren van trainen, wedstrijden en b.v. ook het Showtime Gala, is Noëll in 2002 in Hilversum voor zichzelf begonnen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot de sportschool op de Oude Loswal

Kaart

Andere diensten in de buurt van Hilversum

Is Twight Gym in Oude Loswal 34, Hilversum 1217 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Amusement en recreatie diensten in Hilversum beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Amusement en recreatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3777904]