Tzjill

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstreek 18 , 8911 JP Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Tzjill

Tzjill Barbier!

Elke man is anders, elke man is uniek en daarom is elke coupe maatwerk bij Tzjill. Tzjill Barber & Lounge weet hoeveel waarde jij hecht aan een goed kapsel. Een goed kapsel zorgt er voor dat jij er goed uit ziet en dat jij je goed voelt. Knippen, scheren en snijden van jouw haar en jouw baard is daarom onze passie. Wij geven jou de look die past bij je persoonlijkheid, style en gezichtsvorm en bij jouw persoonlijke voorkeuren voor haarstyling en verzorging. Tzjill laat de traditie herleven van de traditionele barbier uit het verleden, maar dan in een eigentijdse versie met de technieken en met de producten van nu. Want naast perfect knipwerk besteden wij ook aandacht aan de verzorging van je haar en je baard. Met unieke producten als gels, lotions, oliën enz.

Tzjill Lounge!

Wij heten niet voor niets Tzjill. Wij vinden het belangrijk dat jij de tijd neemt voor jezelf. Voor een mooie coupe, maar ook om even lekker te ontspannen… precies… om even lekker te chillen! Daarom hebben wij een comfortabele loungehoek ingericht waar je lekker kunt chillen. Met een heerlijke koffie of verse thee, met lekkere kleine hapjes, even naar je favoriete programma kijken en meer… Zo chill is Tzjill!

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Tzjill/

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Fryslân

Is Tzjill in Voorstreek 18, Leeuwarden Fryslân 8911 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hairdressers diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Hairdressers per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229660]