Uitvaartvereniging Joure eo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Boeijer 27 , 8501 RK Joure, Fryslân

E-mail

Over Uitvaartvereniging Joure eo

De afgelopen jaren heeft onze vereniging zich ontwikkeld tot een professionele organisatie. Een organisatie waar perfecte vakmensen de familie in moeilijke tijden terzijde staat en hen met alle zorg omringen.
Wat is onze vereniging voor een vereniging, wie werken er en hoe werken zij, wat kunt u van onze dienstverlening verwachten. Dat, en meer, kunt op deze website lezen. Wilt u meer weten belt u ons dan. Graag geven wij nog meer informatie.

Uitvaartvereniging Joure e.o. is een algemene vereniging met het ultieme doel het verzorgen van de uitvaart van haar leden. Dit zonder winstoogmerk. Dit betekent dat wij niet meer in rekening brengen dan strikt noodzakelijk. Ook niet-leden kunnen gebruikmaken van onze dienstverlening. Zij hebben andere financiёle voorwaarden.
Onze vereniging is een moderne vereniging die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen. De laatste jaren is er veel verandering en vernieuwing doorgevoerd. Indien nodig gaan we daar in mee, maar wij zullen nooit de plaatselijke tradities uit het oog verliezen. Onze uitvaartverzorgers zijn uiteraard bekend met de plaatselijke gebruiken en rituelen. Zij verzorgen de uitvaart naar de wensen van onze leden, vakkundig en betrouwbaar met oog voor de details.

Uitvaartvereniging Joure e.o. verzorgt uitvaarten in de omgeving van Joure (Skarsterlân) in de provincie Friesland.
Uitvaartverzorging gebeurt door ons met oog voor plaatselijke tradities.
We zijn een moderne uitvaartverzorger die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van uitvaartverzorging.
Door lid te worden van onze uitvaartvereniging profiteert u van aantrekkelijke korting op uw uitvaart.
Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorging of de mogelijkheden tot lidmaatschap?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Joure Fryslân

Is Uitvaartvereniging Joure eo in De Boeijer 27, Joure Fryslân 8501 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Uitvaartverzorging diensten in Joure Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Joure Uitvaartverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820637]