Ujala

Afdrukken

Is Ujala incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogoord 51B , 1102 CC Amsterdam,

E-mail

Over Ujala

Ujala Radio (UR) is een regionale Hindoestaanse radiozender In Noord-Holland, Flevoland en op het internet. Ujala Radio richt zich met name op de liefhebbers van het Bollywoodgenre. De zender werd op 2 april 2002 opgericht. Hij verzorgt voor een breed publiek 24 uur per dag uitzendingen vanuit Amsterdam via de ether, kabel[1][2][3] en internet. De programma’s worden gepresenteerd in het Nederlands, Sarnami, Hindi en Urdu. Op een geschat aantal van 30.000 inwoners van Hindoestaanse afkomst in Amsterdam en Almere[4] beweert Ujala Radio een marktaandeel van ruim 95% te hebben.[5] De zender is actief betrokken bij het organiseren van Hindoestaanse evenementen. Als doelgroepzender draagt hij bij aan de culturele diversiteit in de Nederlandse media

Kaart

Is Ujala in Hoogoord 51B, Amsterdam 1102 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737524]