Unicamp

Afdrukken

Is Unicamp incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kopersteden 22-1 , 7547 TK Enschede,

E-mail

Over Unicamp

UniCamp is met meer dan 2800 gebruikers in Frankrijk, Spanje, Portugal, Canada, Zwitserland, België en Nederland Europees marktleider. Het is een zeer gebruiksvriendelijk reserverings- en factureringssysteem waarin alle mogelijkheden voor het beheer van een recreatieonderneming geïntegreerd zijn. De functionaliteit van UniCamp is zeer uitgebreid: naast een zeer uitgebreid klantenbeheer (waarin alle gegevens en informatie met betrekking tot de klant kan worden vastgelegd) kunnen boekingen worden gemaakt en verwerkt (ook via het internet). Er kan ook vanuit het planbord of vanuit de plattegrond worden gewerkt. Naast het volledige financiële beheer van de klant, kunnen ook vele overzichten en statistieken worden gegenereerd

Is Unicamp in Kopersteden 22-1, Enschede 7547 TK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3727230]