Uniserv herpositioneert zich met de Data Integration Suite

Door: Uniserv Gmbh - Data Quality Solutions  12-04-2011
Trefwoorden: Data, Data Kwaliteit, Uniserv

Van datakwaliteit tot databeheer  

Pforzheim, 12 april 2011 – Uniserv, de grootste Europese leverancier van oplossingen voor datakwaliteit, herpositioneert zichzelf in de markt. In de toekomst zal Uniserv zich niet alleen profileren als leverancier van producten voor datakwaliteit, maar ook als aanbieder van oplossingen en diensten voor databeheer. Daaronder verstaat Uniserv producten en diensten waarin mogelijkheden voor datakwaliteit worden gecombineerd met die voor data-integratie. De eerste oplossing die Uniserv in dit kader aanbiedt is de Data Integration Suite.  

“In plaats van afzonderlijke oplossingen voor individuele applicatiescenario’s – bijvoorbeeld dataprofiling of monitoring van datakwaliteit – vragen onze klanten steeds meer om veelomvattende en comfortabele oplossingen voor databeheer. Daarom hebben we onze reeks oplossingen voor datakwaliteit uitgebreid met de Data Integration Suite, specifiek voor data-integratie. We bieden nu de functies op deze twee gebieden als onderdeel van een algemeen oplossingsconcept,” zegt Roland Pfeiffer, CEO van Uniserv.  

Met behulp van de Data Integration Suite en zijn gebruiksvriendelijke interface, kan Uniserv nu data extraheren uit een breed scala aan bronnen, de kwaliteit van deze data verbeteren, deze data in verschillende formaten omzetten en vervolgens integreren in de doelsystemen.  

Uniserv heeft zijn producten voor databeheer samengebracht onder de paraplu van de Data Quality Service Hub. Het totaalconcept adresseert vier scenario’s die alle databeheerprojecten binnen bedrijven afdekken: initiatieven voor het verbeteren van datakwaliteit, data-integratie, datamigratie en – consolidatie, alsmede datasynchronisatie. De toepassingsgebieden bestrijken onder meer optimalisatie van CRM- en ERP-systemen, eBusiness, direct marketing, database marketing, Customer Data Integration/ Master Data Management (CDI/MDM) applicaties, het beheer van verschillende datastructuren na bedrijfsovernames, data warehousing en business intelligence. In dit verband is een hoge datakwaliteit het belangrijkste criterium voor efficiënt databeheer. Alleen als de kwaliteit gegarandeerd is kunnen data van verschillende systemen probleemloos geïntegreerd en omgezet worden en beschikbaar worden gesteld aan vervolgprocessen.  

“Wij onderscheiden ons door onze know-how op het gebied van datakwaliteit. En op deze basis zullen we doorgaan met onze systematische ontwikkeling als leverancier van complete databeheeroplossingen,” zegt Roland Pfeiffer.  

Over Uniserv
Uniserv is de grootste gespecialiseerde aanbieder van Data Quality Solutions in Europa met internationaal toepasbare softwareportfolio en services voor Data Management, dat wil zeggen bewaking van datakwaliteit inclusief data-integratie. Met zijn oplossingen ondersteunt Uniserv zijn klanten bij projecten op het gebied van datakwaliteit en data-integratie, datamigratie en -consolidatie alsmede datasynchronisatie, bijvoorbeeld CRM-toepassingen, eBusiness, Direct en Database Marketing, CDI/MDM-toepassingen, Data Warehousing en Business Intelligence. Met duizenden installaties wereldwijd speelt Uniserv in op de behoefte aan doordachte full-service oplossingen voor alle zakelijke gegevens waarbij rekening wordt gehouden met de volledige levenscyclus van de data. Vanuit het hoofdkantoor in Pforzheim en de vestiging in Parijs zijn ruim 110 medewerkers talrijke gerenommeerde internationale klanten uit uiteenlopende branches van dienst, zoals bijvoorbeeld Allianz, Amazon, Dell, Deutsche Bank, eBay, EDEKA, E.ON, France Telecom, Johnson & Johnson, Lufthansa, Otto, Siemens, Time Warner, TUI en VOLKSWAGEN.

Kijk voor meer informatie op www.uniserv.com/nl.  

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]

Trefwoorden: Data, Data Kwaliteit, Data Profiling, Uniserv,

Contact Uniserv Gmbh - Data Quality Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share