Uniserv kiest The Communication Force als PR-bureau

Uniserv kiest The Communication Force als PR-bureau van Uniserv Gmbh - Data Quality Solutions

Door: Uniserv Gmbh - Data Quality Solutions  27-01-2009
Trefwoorden: Bedrijfsprocessen, Bedrijfsgegevens, Uniserv

Aanbieder van Data Quality Solutions wil positie in Benelux verstevigen

’s-Hertogenbosch, 27 januari 2009 - Uniserv, toonaangevend Europees aanbieder van Data Quality Solutions, heeft The Communication Force gekozen als PR- en communicatiepartner. The Communication Force gaat Uniserv helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid en het versterken van het marktaandeel in de Benelux.

De kwaliteit van bedrijfsgegevens is mede bepalend voor het succes van een onderneming. Een inferieure datakwaliteit doet afbreuk aan zowel de efficiency van de operationele processen als het vermogen toegevoegde waarde te creëren. Ondernemingen die hun beslissingen en processen baseren op complete, consistente, geconsolideerde en betrouwbare gegevens zijn succesvoller en winstgevender dan andere en boeken sneller betere resultaten. Met zijn geavanceerde Data Quality Solutions optimaliseert Uniserv de bedrijfsprocessen van klanten, zodat zij slagvaardiger kunnen opereren.

De Data Quality Solutions voldoen aan de hoogste eisen wat betreft flexibiliteit, functionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid en omvatten alle essentiële datakwaliteitsfuncties: van analyse tot en met monitoring, opschoning en beveiliging. Belangrijk aandachtsgebied is het Customer Data Quality-proces in grote databases, uiteindelijke doel het realiseren van een Single View of Customer in ondernemingen. De producten zijn naadloos te integreren in de bestaande bedrijfsprocessen en IT-omgevingen van klanten. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kan Uniserv iedere klant een op maat gesneden oplossing leveren.

De komende jaren wil Uniserv vastere grond onder de voeten krijgen in de Benelux. “Daartoe zijn wij op zoek gegaan naar een gespecialiseerd PR-bureau dat deze regio door en door kent. Wij hebben voor The Communication Force gekozen omdat het een klein en flexibel bureau is dat veel ICT-expertise en marktkennis in huis heeft,” zegt Matthias Fertig, Sales & Marketing Manager Benelux bij Uniserv. “Wij verwachten van The Communication Force dat het niet alleen via geijkte PR-middelen als persberichten, persbijeenkomsten en perslobby’s extra naamsbekendheid voor ons genereert, maar ook via bijvoorbeeld events en roadshows.”

Over Uniserv
Uniserv GmbH is een toonaangevende Europese aanbieder van Data Quality Solutions: internationaal inzetbare software en services voor de kwaliteitsbewaking van klantgegevens bij Business Intelligence, CRM, Data Warehousing, eBusiness en Direct en Database Marketing. Met wereldwijd meer dan 3.300 installaties ondersteunt Uniserv honderden klanten bij het optimaliseren van de Single View of Customer in hun klantendatabase.

Uniserv, opgericht in 1969, telt ruim 110 medewerkers. Vanuit het hoofdkantoor in Pforzheim en de vestiging in Parijs bedienen zij gerenommeerde klanten uit uiteenlopende branches, zoals ADAC, Allianz, BMW, Bertelsmann, Commerzbank, DBV Winterthur, Deutsche Bank, Deutsche Börse Group, France Telecom, Greenpeace, GEZ, Heineken, Johnson & Johnson, Nestlé, Otto, Payback, PSA Peugeot Citroën, T-Mobile, Time Life en Union Investment. Voor meer informatie: www.uniserv.com/nl

Over The Communication Force
The Communication Force is een full-service PR- en marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in ICT. Het bureau adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een breed scala aan PR- en marketingcommunicatieactiviteiten. Een geïntegreerde, proactieve, resultaatgerichte aanpak staat daarbij voorop. Klanten zijn onder meer: ABeam Consulting, AccountView, Atos Origin, CBS Solutions, Kaspersky Lab en Toshiba Information Systems Benelux.

The Communication Force wil een meetbare bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever via een samenwerking die gebaseerd is op enthousiasme, flexibiliteit, openheid, respect, vertrouwen en, vooral, veel plezier. Voor meer informatie: www.communicationforce.com 


Contactgegevens:

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]  


Trefwoorden: Bedrijfsgegevens, Bedrijfsprocessen, Dataquality, It Omgeving, Uniserv,

Contact Uniserv Gmbh - Data Quality Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share