1We - Een Wereld Idee dag lang centraal op GoedTV

1We - Een Wereld Idee dag lang centraal op GoedTV van 1we - Een Wereld Idee

Door: 1we - Een Wereld Idee  22-10-2008
Trefwoorden: Commercials, Consumenten, Ontwikkelingssamenwerking

In september werd het 1We-programma ‘Welcome to Bangladesh’ op GoedTV al uitgeroepen tot ‘Programma van de Maand’. Nu staat 1We - Een Wereld Idee een dag lang in de schijnwerpers tijdens de ‘Speciality Day’ die voor de derde keer plaatsvindt. Het twee uur durende programmablok van 1We-TV wordt zondag 26 oktober in totaal negen keer uitgezonden.

Positieve televisie
1We - Een Wereld Idee is de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. Met verrassende TV-programma's en vernieuwende projecten wordt talent in ontwikkelingslanden ondersteund. 1We-TV staat nadrukkelijk voor positieve televisie. Over ondernemende mensen met een passie, die ergens in de wereld hét verschil maken. Elk programma is gekoppeld aan actie in de vorm van commercials over de 1We-ontwikkelingsprojecten. Van awareness naar actie dus.
Zo is het programma ‘Welcome to Bangladesh’ gekoppeld aan het 1We-Riksjaproject. De kijker wordt hiermee gemotiveerd om een fietstaxi te doneren en daarmee een heel gezin een nieuwe toekomst te bieden. De documentaire zelf belicht de kansen en mogelijkheden van het land, dat bekend staat als één van de armste landen ter wereld.

Vernieuwende aanpak
De programma’s van 1We-TV zijn bedoeld om consumenten en ondernemers wereldwijd in beweging te krijgen voor een betere wereld, samen met 1We. Bovendien vormen ze de basis voor nieuwe 1We-ontwikkelingsprojecten. Met deze unieke formule kiest 1We - Een Wereld Idee voor een vernieuwende aanpak van ontwikkelingssamenwerking.
GoedTV is via de kabel te ontvangen op de volgende kanaalnummers: Ziggo (@home, Casema, Multikabel) - kanaal 995 / UPC - kanaal 322 / CAIW, DELTA - kanaal 50 / Brabant Gelderland, Harderwijk, Pijnacker - kanaal 210 / Kabelnoord - kanaal 273. Kijk voor meer informatie op www.1we.com en www.goed.tv.

Trefwoorden: Betere Wereld, Commercials, Consumenten, Ontwikkelingsorganisatie, Ontwikkelingsprojecten, Ontwikkelingssamenwerking

Contact 1we - Een Wereld Idee

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share