Eerste belevingscentrum voor een betere wereld

Eerste belevingscentrum voor een betere wereld van 1we - Een Wereld Idee

Door: 1we - Een Wereld Idee  29-06-2009
Trefwoorden: Projecten, Betere Wereld, Ontwikkelingsorganisatie

AMERSFOORT - Stel je voor: een TV-studio waar alleen positieve TV-programma’s worden geproduceerd voor een betere wereld. Voeg daar de functie van belevings- en ontmoetingscentrum aan toe en 1We Studio 1 is ‘the place to be’. De gloednieuwe studio in Amersfoort zet woensdag 15 juli met een open dag de deuren wagenwijd open.

1We Studio 1 is dé broedplaats van vernieuwende ideeën en initiatieven. Een verrassende locatie waar je kennismaakt met de nieuwe wereld in al haar facetten. De kaderdoorbrekende studio is een initiatief van de 1We Positive Media Group, die mensen via vernieuwende mediamarketing massaal in beweging brengt. Met een betere wereld als doel.

‘Out of the box’
Het motto van Studio 1 is ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’. “Dat doen we door ‘out of the box’ te denken én te doen”, licht directeur/oprichter Robbert Frank Hagens toe. “Studio 1 staat voor beleven, verbinden, ontmoeten en inspireren. Met opnames voor positieve TV-programma’s als inspiratiebron, ‘food’ als verbindende factor en het nieuwe ondernemen als extra smaakmaker. Voor bedrijven hebben we alle tools in huis om vorm te geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid, op een manier die bij hun organisatie past.”
Zo vinden er in Studio 1 trainingen en workshops plaats met de focus op media en persoonlijke ontwikkeling. Met trainers als David Bloch en Paul Joosten, die zich hebben verbonden aan de studio. Als ‘meeting point’ biedt de Kookstudio in Studio 1 met inspirerende workshops de kans om te proeven. Van wereldse gerechten, wijnen uit alle windstreken, boeiende contacten en het nieuwe ondernemen. Omdat samen koken en eten verbindt.
En dan zijn er nog de wereldse producten in de 1We Shop. Gemaakt door mensen in achtergestelde gebieden, die een steuntje in de rug hard nodig hebben. Zoals de Wereld Idee Ketting uit Brazilië, het Wereld Idee Kleed uit India en de 1We Wine Box uit Afrika.

Sociaal rendement
Als locatie is Studio 1 ook te huur. Voor externe trainingen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 35 personen. Van alle activiteiten gaat 20% van de winst als sociaal rendement naar 1We - Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl die mensen met verrassende projecten tools geeft om zich te empoweren.
Belangstellenden kunnen woensdag 15 juli tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen. Studio 1 is gevestigd aan de Fortranweg 3 in Amersfoort. Voor meer informatie: www.1westudio1.com.


NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie over 1We Studio 1 kunt u contact opnemen met directeur Robbert Frank Hagens, 033-2858913 of 06-53437891.

Trefwoorden: Betere Wereld, Ontwikkelingsorganisatie, Projecten

Contact 1we - Een Wereld Idee

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share