ABM Aannemingsmij BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Chromiumweg 101 , 3812 NL Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over ABM Aannemingsmij BV

ABM-Belbouw is sedert 1917 gevestigd te Amersfoort en actief als bouwbedrijf in het realiseren van utiliteitsprojecten voor (semi)overheid, zorg, onderwijs en particuliere bedrijfshuisvesting. Naast nieuwbouw worden er ook projecten gerealiseerd op het gebied van renovatie, beheer en onderhoud.

De projecten zijn vaak specifiek van aard en omvang en vereisen derhalve een op-maat-gesneden aanpak. Het betreft veelal complexe werken, waarbij veel aandacht aan logistiek wordt geschonken, zoals bij gebouwen waarbij de bedrijfsvoering moet doorgaan. Planning en fasering van werkzaamheden zijn belangrijk om de overlast te beperken en om onveilige situaties uit te sluiten.

Sinds 1985 maakt ABM-Belbouw deel uit van Hegeman+. Hierdoor is het mogelijk complexe werken in de woning- en utiliteitsbouw uit te voeren. Daarnaast kunnen werken in eigen beheer of voor derden worden ontwikkeld, waarbij tevens een onderhoudscontract kan worden afgesloten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ABM Aannemingsmij BV in Chromiumweg 101, Amersfoort Utrecht 3812 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3812 NL, Nederland

 • Anthro.nl

  Johan v Oldenbarneveltln 33 Amersfoort Utrecht 3818 HA

 • Firma Dalmé

  Kosmonaut 8 C Amersfoort Utrecht 3824 MK

 • Fruto Communicatie

  Nijverheidsweg-Noord 60 - 74 Amersfoort Utrecht 3812 PM

 • G. Tap

  Schimmelpenninckkade 38 -40 Amersfoort Utrecht 3813 AE

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818568]