Addcomm Group

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindeboomseweg 41 , 3825 AL Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Addcomm Group

Creëer de ideale communicatie met uw relaties. Op het juiste moment en via de kanalen die passen bij hun wensen. AddComm is specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie: via traditionele print en direct mail, maar ook via digitale kanalen als e-mail, sms, FiNBOX, DigiAccept, webpresentment en online archiving.

Bereik meer met multichannel communicatie
Eén op één communiceren met elke klant, abonnee of prospect. Persoonlijk en gericht, maar ook via het medium dat past bij de situatie en uw relatie. Zo krijgt uw boodschap meer aandacht en haalt u meer rendement uit uw communicatie.

AddComm maakt multichannel communicatie mogelijk. Dit doen we met een uniek pakket gebruiksvriendelijke online tools en hoogwaardige dienstverlening voor productie plus verzending van gepersonaliseerde communicatie-uitingen. Via direct mail, facturen, overzichten en alle andere uitingen die u met relaties uitwisselt. Op het juiste moment en via de kanalen die passen bij hun wensen.

Kennis en innovatie
AddComm biedt u de tools voor effectieve communicatie met uw relaties. Hiervoor hebben we de kennis en de technologie in huis. Door ons te blijven ontwikkelen in de nieuwste communicatietechnologiën, kunnen we voortdurend innoveren en inspelen op trends.

100% documentintegriteit
AddComm garandeert 100% documentintegriteit. U kunt er dus op rekenen dat uw gepersonaliseerde documenten kloppen en alleen terecht komen bij de relaties voor wie ze bestemd zijn. Welk kanaal u ook kiest.

Kwaliteit
Wat we beloven, komen we graag na. Daarom werken we volgens een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de strengste ISO-normeringen: 9001 en 27001.

Transparant en overzichtelijk
Bij AddComm volgt u via een beveiligde online omgeving de complete berichtenstroom. Zo houdt u tijdens het hele proces de regie in handen.

Maatschappelijk verantwoord
Rekening houden met de wereld waarin we leven, bij alles wat we doen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amersfoort Utrecht

Is Addcomm Group in Lindeboomseweg 41, Amersfoort Utrecht 3825 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computer Services diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Computer Services per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3825 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3756669]