Advocatenkantoor Van 't Westende Meeder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Rode Leeuw 49 , 3824 CZ Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Advocatenkantoor Van 't Westende Meeder

Het advocatenkantoor Van 't Westende Meeder is gevestigd in Amersfoort, in de wijk Nieuwland.

Van 't Westende Meeder wil u graag bijstaan en adviseren in juridische aangelegenheden. Het kantoor voert een praktijk met in het bijzonder de aandacht voor personen- en familierecht, jeugdrecht en (kinder-)strafrecht. Voorts kan de praktijk mediation aanbieden.

Van ´t Westende Meeder heeft gratis inloopspreekuur iedere dinsdag van 9:00 tot 10.00 uur in het wijkcentrum De Boerderij, Zeldertsedreef 2, Amersfoort (wijk: Nieuwland).

Tevens is er een gratis inloopspreekuur de eerste dinsdag van iedere maand van 10:15 tot 11:00 uur in het Inloophuis De Ontmoeting, De Bekroning 2, Amersfoort (wijk: Kattenbroek).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Van 't Westende Meeder in De Rode Leeuw 49, Amersfoort Utrecht 3824 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3824 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818474]