window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":31,"ttGuid":"7331B9AECF113160","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

AFAB verlengt hoofdsponsorschap Vitesse

AFAB verlengt hoofdsponsorschap Vitesse van AFAB Holding

Door: AFAB Holding  24-06-2009

Amersfoort 19 juni 2009 – Vandaag hebben AFAB Financiële Diensten Holding N.V. en Vitesse een eenjarig contract getekend dat de krediet- en hypotheekverstrekker voor het zesde achtereenvolgende seizoen als hoofdsponsor aan de Arnhemse eredivisionist verbindt.  AFAB zal als vertrouwd de voorkant van het nieuwe Vitesse-shirt sieren. AFAB krijgt op de achterkant gezelschap van Der Kreis, dat de compleet nieuwe merknamen Kitchzen en Zenitair zal gaan presenteren.

 

AFAB Financiële Diensten Holding N.V. is een groep van krediet-, hypotheek- en assurantie-intermediairs, alsmede een eigen voorschotbank en divisie service providing ten behoeve van het onafhankelijke professionele intermediair. Inmiddels is AFAB uitgegroeid tot Nederlands grootste kredietbemiddelaar en eveneens Nederlands grootste hypotheek service provider met meer dan 4.000 aangesloten onafhankelijke intermediairs. AFAB is dan ook met recht de nummer 1 in lenen en hypotheken.

 

Maasbert Schouten, voorzitter van de Raad van Bestuur/CEO van AFAB Financiële Diensten Holding N.V. en tevens lid van de Raad van Commissarissen van Vitesse, verwacht met de overeenkomst een nog grotere naamsbekendheid te verwerven: “Destijds ben ik ingestapt bij Vitesse, omdat ik na het hoofdsponsorschap bij FC Volendam in het voetbal actief wilde blijven. In de vijf jaar dat AFAB nu aan Vitesse verbonden is, is het gelukt een nog grotere naamsbekendheid te verwerven. Dat is voor onze branche van essentieel belang. Maar inmiddels is de relatie tussen AFAB en Vitesse, mede door mijn rol als commissaris, zo vertrouwd met elkaar, dat een verlenging van het hoofdsponsorschap een logisch gevolg is. Dat neemt niet weg dat wij in de toekomst de weg mogelijk vrij zullen maken voor een hoofdsponsor die op dat moment beter bij de club past. Voor het komende jaar zijn Vitesse en AFAB Financiële Diensten Holding N.V.  in elk geval de ideale combinatie om de positie van de club verder te stabiliseren en uit te bouwen.

 

Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse: “Zoals bekend spelen wij komend seizoen in de kleding van Klupp en ik moet zeggen, de shirts en alle trainingskleding zien er prachtig uit. Met het vertrouwen van AFAB Financiële Diensten Holding N.V. als hoofdsponsor, Der Kreis als subhoofdsponsor en Klupp als kledingleverancier, gaan wij niet alleen goed gekleed het seizoen in, maar ook met de wetenschap dat twee A-merken en het eigenzinnige nieuwe Klupp, het Vitesse-merk in alle opzichten zullen versterken.

 

Behalve de eerste elftalselectie zal ook Jong Vitesse komend seizoen te bewonderen zijn in de kleding van Klupp met partneruitingen van AFAB Financiële Diensten Holding N.V. en Der Kreis.