Expositie Vansegers bij Amersfoort Art Galerie

Expositie Vansegers bij Amersfoort Art Galerie van Amersfoort Art Galerie

Door: Amersfoort Art Galerie  19-03-2008
Trefwoorden: Kunst, Expositie, Lijstenmakerij


Zoals het schrijverspaar 'Nicci French' combineren Elisabeth van Hees en Freddie Segers hun talent. Elisabeth is veelal verantwoordelijk voor de compositie van de werken. Terwijl Elisabeth luistert naar de roep van haar omgeving en gehoorzaamt aan wat haar wordt ingegeven door haar emoties componeren de kunstwerken ogenschijnlijk zichzelf. De vaardigheden van Freddie werden gevormd door zijn jarenlange werk als ontwerper van dessins. Dit jarenlange ambachtswerk sleep de ruwe steen van zijn talent tot een fraaie edelsteen gezet in vakmanschap en passie voor de kunst. Elisabeth genoot haar opleiding aan de kunstacademie in Tilburg. Als partners werken en leven zij samen en combineren zij hun beider talenten. Zoals soms het leven zelf, is de wordingsgeschiedenis van hun gezamenlijke werk een veelal ware strijd. Soms zijn de werken pas daadwerkelijk klaar als de strijdbijl wordt begraven. Vervolgens beginnen Elisabeth en Freddie aan een nieuw project. Sommige van hun schilderijen zijn al jaren onder handen. Andere worden wellicht nooit voltooid. Hun gezamenlijke projecten signeren zij met Vansegers.
De werken van Vansegers zijn ingelijst in exclusieve rvs-designlijsten.

Amersfoort Art Galerie is gespecialiseerd in moderne kunst. Naast grafiek beschikken wij ook over een uitgebreide collectie schilderijen. Arjen van der Linden, Herman Brood, Clemens Briels, Corneille, Paul Alexander van Rij, Ton Schulten, Nieto, Jacques Tange en Bart van Oijen zijn enkele kunstenaars die in onze collectie zijn opgenomen maar wij zijn uiteraard altijd op zoek naar nieuw aanstormend talent.

Laat u door een van onze medewerkers vrijblijvend adviseren of maak een afspraak om een werk op zicht te nemen.

De lijstenmakerij van Amersfoort Art Galerie biedt een grote collectie lijsten met veel verscheidenheid. Dit zorgt ervoor dat er voor al uw inlijstwerk wel een passende, fraaie lijst te vinden is. Ook beschikken wij over een inlijstservice voor ondernemingen.

Ons assortiment kunstenaarsbenodigdheden behoort tot het grootste van de regio! Het volledige Talens assortiment is bij ons terug te vinden maar ook Winsor & Newton en ARA ontbreken uiteraard niet. Kortom; een ruime keuze voor zowel de amateur als beroepskunstenaar.

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een e-mail. Wij helpen u graag verder.

www.amersfoortartgalerie.nl

Trefwoorden: Corneille, Expositie, Kunst, Kunstenaarsbenodigdheden, Kunstuitleen, Lijstenmakerij