Atrivision vergroot lerend vermogen vanaf Kennispark Twente

Atrivision vergroot lerend vermogen vanaf Kennispark Twente van Atrivision

Door: Atrivision  21-11-2007
Trefwoorden: Advies, Management, Onderwijs

P E R S B E R I C H T

Enschede, 21 november 2007

Atrivision vergroot lerend vermogen vanuit Enschede

Atrivision is een nieuwe innovatieve onderneming op Kennispark Twente in Enschede. Het bedrijf kiest voor vestiging in Enschede vanwege het innovatieve ondernemersklimaat en de verbinding met de Universiteit van Twente.

Atrivision richt zich op het verbinden van strategie, leren en technologie binnen organisaties. Dit met als doel om concurrentiekracht van organisaties te vergroten door verbetering van lerend vermogen. Dit is van doorslaggevend belang voor succes in de kenniseconomie. Internettechnologie speelt een belangrijke rol in de dienstverlening van Atrivision. De organisatie heeft technologie waarmee leren, talentontwikkeling en performance, efficiënt en effectief kunnen worden gemanaged. Daarbij ligt de nadruk op verbetering en versnelling van de productie van kennis en ontwikkeling van talent. Door verbinding tussen strategie, leren en technologie kunnen organisaties doelmatig en doeltreffend hun eigen potentieel en dat van hun medewerkers vergroten.

“Wij merken veel behoefte bij onze klanten aan een betere organisatie van opleiding & ontwikkeling” , aldus ondernemer Daan Assen. “Bijvoorbeeld omdat ondernemingen te maken hebben met veranderende wet- en regelgeving waaraan ze moeten voldoen. Maar ook toenemende concurrentie dwingt organisaties om te werken aan innovatie. Medewerkers moeten daarom continu hun kennis bijspijkeren en hun talenten kunnen ontwikkelen. Wij helpen organisaties dit proces te verbeteren en inzichtelijk maken”.

Concreet biedt Atrivision ‘kant en klare’ virtuele bedrijfsacademies aan voor kennisintensieve bedrijven. Daarbij spelen de beoordeling van competenties, doelgerichte opleidingen en vertaling van leren naar performance een belangrijke rol. ”Maar wij gaan verder”, vervolgt Assen: ”Wij kunnen zelfs de volledige opleidingsfunctie van organisaties overnemen op basis van outsourcing. Bovendien werkt Atrivision samen met de Universiteit aan het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten die bijdragen aan hoogwaardig en eigentijds personeelsbeleid in organisaties”.

Atrivision heeft zich gevestigd in het BTC-gebouw op het Business & Science Park in Enschede. De vestiging is begeleid door Oost NV. “Voor ons en voor Twente is het belangrijk dat dit soort innovatieve bedrijven zich in de regio vestigt en zich hier verder kan ontwikkelen”, aldus projectmanager Albert Hoogeveen van Oost NV.

Meer informatie?
Drs. D.T. (Daan) Assen MBA, directeur Atrivision
E: [email protected]
I: www.atrivision.com

Albert Hoogeveen MBA, senior projectmanager Oost NV
E: [email protected]
I: www.oostnv.nl

Trefwoorden: Advies, Competentiemanagement, Ekp, E-learning, Elektronische Leeromgeving, Elo, Hrd, Hrm, Kennismanagement, Kennisproductiviteit, Leermanagementsysteem, Leren, Lms, Management, Moodle, Netdimensions, Onderwijs, Onderwijskundig, Online Leren, Ontwikkeling, Opleiding, Opleidingskundig, Performance, Performance Management, Personeelsontwikkeling, Sumtotal, Talent Management, Talentmanagement, Talentontwikkeling, Training, Web Based Training,