Bakker Orthodontist A.S.W.M.R.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlasakkerweg 46 , 3811 MT Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Bakker Orthodontist A.S.W.M.R.

Onze praktijk is sinds 1987 gevestigd in het hartje van Amersfoort! De eigenaresse, Mw. (Anke) Bakker, heeft na haar studie tandheelkunde aan de universiteit van Utrecht de 4-jarige specialisatie ‘orthodontie’ aan de vrije universiteit van Amsterdam voltooid. Sindsdien runt zij met veel plezier haar eigen praktijk.

Het doel waaraan wij met het gehele team werken is het realiseren van harmonie in het gebit, de kaak en het gelaat. De wensen en verwachtingen, maar ook de klachten van u als cliënt, staan hierbij centraal. Wij vinden het belangrijk dat ú zich gehoord voelt. Het gaat immers niet om wat wij in de behandeling stoppen, maar om wat u eruit haalt!

Middels voortdurende bij- en nascholing werken wij altijd volgens de nieuwste technieken. Hierdoor proberen wij te allen tijde de beste zorg te bieden. Zo zijn wij als een van de eerste in Nederland gespecialiseerd in Invisalign (onzichtbare beugel).

Momenteel hanteren wij geen wachtlijst. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend eerste consult! Wij zien u graag tegemoet in onze praktijk!

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bakker Orthodontist A.S.W.M.R. in Vlasakkerweg 46, Amersfoort Utrecht 3811 MT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3811 MT, Nederland

 • Filtrade

  Elegaststraat 28 Amersfoort Utrecht 3813 HK

 • G. Tap

  Schimmelpenninckkade 38 -40 Amersfoort Utrecht 3813 AE

 • Sequential

  Siliciumweg 9 b Amersfoort Utrecht 3812 SV

 • Autobedrijf J. Kramer

  Soesterweg 92-Ii Amersfoort Utrecht 3812 BC

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826257]