Slimmer werken? Bel ADA

Slimmer werken? Bel ADA van Bel Ada

Door: Bel Ada  13-04-2009
Trefwoorden: Secretaresse, Virtueel Kantoor, Assistente

Zo werkt Ada
Ada werkt heel eenvoudig, op basis van inspreektijd. Dat wil zeggen dat je Ada opdrachten geeft via het Memo systeem dat voor jou klaar staat. Je belt het nummer van Ada met je eigen unieke code en Ada gaat voor je aan het werk. Binnen vier uur na het inspreken liggen je opdrachten uitgewerkt voor je klaar in jouw persoonlijke virtuele kantooromgeving.

Een abonnement op Ada sluit je op basis van inspreektijd. Ada verwerkt alle ingesproken gespreksnotities, bezoekverslagen, visitekaartjes, e-mails en dergelijke. Ada werkt gewoon door als de inspreektijd verstreken is, maar is dan wat duurder. Als blijkt dat de inspreektijd van je abonnement niet voldoende is voor de hoeveelheid werk die je hebt, kun je het abonnement aanpassen.

Ada werkt met echte fysieke assistentes die binnen vier uur de opdrachten uitwerken. Ada is er voor de uitwerk klussen, niet voor de regelklussen. Ada zorgt ervoor dat je zo efficiënt en effectief mogelijk met je tijd kan omgaan. Gespreksverslagen, mailtjes of rapporten, Ada werkt ze allemaal uit. Je kunt Ada's werk nakijken in je eigen persoonlijke Bel Ada virtueel kantoor.

In de toekomst nog meer mogelijkheden
Het virtuele kantoor bevat verschillende modules zoals contactpersonen, agenda, taken en factuur. In de toekomst worden modules zoals boekhouding, inkoopboek, abonnementen administratie en autokosten administratie toegevoegd.

Trefwoorden: Assistente, Dictafoon, Dicteren, Mobiel Werken, Online Kantoor, Online Office, Secretaresse, Slim Werken, Slimmer Werken, Transcriberen, Virtueel Kantoor, Virtuele Assistente, Virtuele Secretaresse, Werken 2.0,