Betto van der Deijl Mr Mediation Coaching Notariele Adviezen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Abraham Kuyperlaan 21 , 3818 JB Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Betto van der Deijl Mr Mediation Coaching Notariele Adviezen

Betto van der Deijl (1953), werkend in het midden en in het noorden van het land begeleidt u als mediator bij bestaande conflicten op het gebied van echtscheidingen, nalatenschappen, maar ook bij zakelijke conflicten bijvoorbeeld in maatschappen of tussen aandeelhouders of directie-leden. Daartoe gebruikt hij niet alleen zijn mediation-vaardigheden, maar ook zijn coachings-vaardigheden. Als mediator vraagt hij naar het wat, als coach vraagt hij ook naar het waarom. Waarom? Omdat in het waarom veelal de bron van het conflict verscholen ligt. En soms geeft het antwoord op het waarom zoveel helderheid dat om die reden het conflict al voorbij is. Want veel mensen denken nog steeds dat een scheiding, privé of zakelijk, de enige oplossing is van een conflict.
Naast mediator is Betto van der Deijl ook coach. Als coach begeleidt hij relaties, zowel privé-relaties als ook zakelijke relaties, zonder dat een conflict (openlijk) aanwezig is. Hij traint relaties om weer in openheid met elkaar om te gaan. Zowel in de privé-sfeer als ook in de zakelijke sfeer zoekt hij met zijn client naar de spannende vraag of er in essentie nog verbinding bestaat tussen partijen. Die spannende vraag wordt nog spannender als aan de cliënten de vraag wordt gesteld waarom zij het conflict de relatie laten bepalen en waarom zij niet de relatie zelf de relatie laten bepalen.
Betto van der Deijl wordt dan ook vaak gevraagd als partijen, zakelijk of privé, een scheiding overwegen. Zorgvuldig zoekt hij dan met zijn cliënten naar de mogelijkheden, met als motto: een goede relatie bestaat uit het zo nu en dan hebben van een conflict. Dan vind je elkaar weer even op de grens. Pas op de grens kan contact ontstaan en vanuit contact kunnen partijen vaak weer verder.
Naast relaties begeleidt Betto van der Deijl, als coach, ook individuele cliënten bij vragen of problemen waar zij op dat moment niet goed verder kunnen. Noem het maar vragen op een kruispunt van hun leven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Betto van der Deijl Mr Mediation Coaching Notariele Adviezen in Dr. Abraham Kuyperlaan 21, Amersfoort Utrecht 3818 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3818 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819562]