Biral Pompen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Printerweg 13 , 3821 AP Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Biral Pompen BV


Overal waar vloeistoffen moeten worden getransporteerd zijn pompen nodig. Zij zijn het hart van een verwarmingsinstallatie, zij worden toegepast in drinkwaterinstallaties, om afvalwater te verpompen, om warmte in stadsverwarming te laten circuleren of om industriële installaties van vloeistoffen te voorzien.
De beste en meest robuuste pompen komen van Biral AG uit Zwitserland. Ontwikkeld, gefabriceerd en tijdens hun volledige levensduur begeleidt door een gemotiveerd team dat maar één gemeenschappelijke doel heeft; het leveren van de beste pompen.

Op het gebied van circulatiepompen voor verwarming, vuilwater-, fecaliën- en hogedruk centrifugaalpompen is Biral in Zwitserland marktleider. De Zwitserse kwaliteitsproducten worden via dochterondernemingen in Duitsland en Nederland, met een groeiend marktaandeel, verkocht.

Ook in andere belangrijke West-Europese markten hebben Biral pompen een goede marktpositie veroverd.

VISIE BIRAL GROEP

Topklasse door vakbekwaamheid, klantgericht en betrouwbaarheid

Wij zijn de toonaangevende leverancier van innovatieve en efficiënte pompsystemen

Vakbekwaam, dichtbij de klant en flexibel bij het oplossen van speciale wensen geven de klant een aantoonbaar voordeel

De samenwerking tussen onze afnemers en medewerkers is gebaseerd op vertrouwen en respect voor elkaar

Wij zijn trots op ons werk en dit is gelijk een aansporing het hoge niveau van betrouwbaar en lange levensduur consequent na te streven.


De productie is een belangrijke succesfactor van ons bedrijf. Op een oppervlakte van 9000 m2 worden pompen voor verschillende toepassingen geproduceerd. Onze 70 gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers op het gebied van productie, logistiek, inkoop en opleiding van leerlingen zorgen voor de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pumps & Pumping Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Biral Pompen BV in Printerweg 13, Amersfoort Utrecht 3821 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3821 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818408]